Over Time-Out Management- en Organisatieontwikkeling

Time-Out is opgericht door Yvon van Leeuwen. Zij heeft Arbeid- & Organisatiepsychologie gestudeerd in Nijmegen en is haar loopbaan begonnen als docent in het hoger onderwijs. Vervolgens was zij als organisatieadviseur verbonden aan verschillende adviesbureaus. Voordat zij in 2000 zelfstandig werd met haar bureau Time-Out Management- en Organisatieontwikkeling, was zij adjunct-directeur van de Arbodienst van de Universiteit Twente. In die tijd heeft Yvon ook nog een Master behaald in Work & Occupational Health (bedrijfsgezondheidszorg).

 

Haar specialismen zijn: leiderschap, samenwerken en veranderen. Haar aanpak bestaat uit: draagvlak creëren, co-creatie met de klant, de mens centraal, obstakels weghalen, zodat productief en met plezier kan worden (samen)gewerkt.

 

Yvon is ondernemend en veelzijdig. Ze is sterk in processen, bruggen bouwen, sturen en ontwikkelen. Zij stimuleert mensen om hun eigen rol en verantwoordelijkheid te nemen en zo nodig te creëren, waardoor zij het verschil kunnen maken in hun werk, eigenaarschap tonen, persoonlijk leiderschap ontwikkelen, hun talenten ontwikkelen en proactief de toekomst tegemoet treden.

yvon van leeuwen

Yvon werkt vanuit
verschillende rollen:

  • Verandermanager
  • Tijdelijk leiderschap
  • Strategisch Organisatieadviseur
  • Klankbord voor bestuurders en managementteams
  • Trainer en Masterclass docent
  • Coach en Teamcoach
  • Procesbegeleider o.a. bij intervisie

 

Netwerk en Partners

Time-Out is een netwerkorganisatie. Vaste samenwerkingspartner is Constance van Vondelen. Zij is zelfstandig adviseur, coach en trainer in Duurzame Inzetbaarheid, Leiderschap, Gezondheidsbevordering en Karakterscholing. Ze heeft sinds 20 jaar haar eigen bureau Vondel Training en Coaching. Ze is opgeleid tot Sociaal Pedagoog en docent Gezondheid & Bewegen. In de USA heeft zij leiderschapsopleidingen gevolgd bij Klemmer & Associates. Constance werkt landelijk en internationaal.

 

Constance van Vondelen

vondel training

samenwerkingen met time-out