Persoonlijk Leiderschap

Leiderschap is niet alleen van belang voor managers. Tegenwoordig wordt van alle professionals verwacht dat zij hun persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

Persoonlijk Leiderschap

Of het nu gaat om de regie nemen over je loopbaan, je verantwoordelijkheid nemen in je werk, je proactief opstellen of jezelf positioneren en profileren. In trainingen en coaching besteden we aandacht aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Ik wil een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat dit voor mijn organisatie kan betekenen

yvon van time-out

Ervaringen van anderen

De samenwerking met Yvon van Leeuwen en haar bureau Time Out laat zich typeren als transparant, zakelijk met oog voor het individu. De trainingen rond verzuimmanagement binnen mijn organisatie zijn door collega’s hoog gewaardeerd. Soms confronterend maar altijd met oog voor de menselijke maat. Yvon is heel goed in staat om tijdens de trainingen de verbinding te maken tussen de “grote maatschappelijke beweging” en het individu wat soms heel scherp wordt neergezet maar waarbij de menselijke maat leidend blijft.

Ronald Boers Voormalig divisiedirecteur Attendiz

Yvon is een doortastende professional op het gebied van Mens-Gezondheid-Arbeid. Ze heeft veel kennis van zaken en weet partijen te verbinden. Ze vertaalt de behoefte van de klant in herkenbare en adequate maatwerkoplossingen. Door haar positief-kritische blik legt ze “blinde vlekken” bloot in organisatieprocessen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan veranderings- en vernieuwingstrajecten. Ze investeert in het onderhouden van goede relaties en is een prettige sparringspartner.

Raymond Winckler Sr. adviseur register arbeidsdeskundige / mediator