Persoonlijk Leiderschap

Leiderschap is niet alleen van belang voor managers. Tegenwoordig wordt van alle professionals verwacht dat zij hun persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

Persoonlijk Leiderschap

Of het nu gaat om de regie nemen over je loopbaan, je verantwoordelijkheid nemen in je werk, je proactief opstellen of jezelf positioneren en profileren. In trainingen en coaching besteden we aandacht aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Ik wil een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat dit voor mijn organisatie kan betekenen

yvon van time-out

Ervaringen van anderen

Yvon is een doortastende professional op het gebied van Mens-Gezondheid-Arbeid. Ze heeft veel kennis van zaken en weet partijen te verbinden. Ze vertaalt de behoefte van de klant in herkenbare en adequate maatwerkoplossingen. Door haar positief-kritische blik legt ze “blinde vlekken” bloot in organisatieprocessen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan veranderings- en vernieuwingstrajecten. Ze investeert in het onderhouden van goede relaties en is een prettige sparringspartner.

Raymond Winckler Sr. adviseur register arbeidsdeskundige / mediator

Ik heb Yvon van Leeuwen leren kennen in 2002 in het kader van haar begeleiding in het proces naar een nieuwe vorm van orgaandonatie binnen het ziekenhuis. Haar belangstelling voor dit onderwerp was toen gewekt en in 2003 heb ik haar gevraagd om samen met mij een communicatie training op te zetten rond orgaan- en weefseldonatie voor artsen en verpleegkundigen in Medisch Spectrum Twente. We werken dus al 12 jaar zeer vruchtbaar samen en de cursisten zijn erg enthousiast. Binnenkort geven we onze 50e training. Bij evaluaties scoort Yvon gemiddeld 8,4 . Ik hoop nog jaren met Yvon samen te kunnen werken.

Roel Schimmel Donatiecoördinator Medisch Spectrum Twente