Organisatieontwikkeling

Organisaties zijn altijd in beweging en in ontwikkeling. Sta daarom regelmatig stil bij de volgende vragen: Sluiten wij aan op wat de markt vraagt? Zijn onze klanten nog tevreden?

Organisatieontwikkeling

Zijn wij een goede werkgever en weten we medewerkers te boeien en te binden? Kunnen we de vacatures goed invullen? Blijven medewerkers graag bij ons werken? Passen de structuur en cultuur nog bij onze visie en koers? Investeren we in leiderschap? Past de stijl van leidinggeven bij de kernwaarden van de organisatie? Hoe is onze marktpositie? Is het slim om strategische samenwerking aan te gaan met andere partijen? Zijn wij voorbereid op de toekomst?

Wij helpen je bij het monitoren van deze vragen en bij het implementeren van verbeteringen. Onze interventies vergroten het verandervermogen en brengen mensen in beweging, vanuit het motto “Mensen willen wel veranderen maar niet veranderd worden”.

Ik wil een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat dit voor mijn organisatie kan betekenen

yvon van time-out

Ervaringen van anderen

Samen met Yvon heb ik een complex en veelomvattend trainings- en verandertraject op het vlak van gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid bij een grote klant uitgevoerd. Tijdens dit traject heb ik Yvon leren kennen als een zeer gedreven trainer die haar gehoor weet te boeien en te prikkelen. Zij weet in te spelen op de uitdagingen waar een managementteam mee te maken heeft bij het opstellen van beleid op het vlak van duurzame inzetbaarheid en weet de voor hen noodzakelijke stappen te formuleren om zo tot verdere ontwikkeling te komen. De samenwerking met Yvon tijdens de workshops heb ik als zeer inspirerend ervaren. Door de complementaire vakgebieden, haar humor en haar persoonlijke benadering kijk ik (en ook de klant) terug op een succesvolle samenwerking.

Peter Keijl Register-Arbeidsdeskundige

Ik heb Yvon van Leeuwen leren kennen in 2002 in het kader van haar begeleiding in het proces naar een nieuwe vorm van orgaandonatie binnen het ziekenhuis. Haar belangstelling voor dit onderwerp was toen gewekt en in 2003 heb ik haar gevraagd om samen met mij een communicatie training op te zetten rond orgaan- en weefseldonatie voor artsen en verpleegkundigen in Medisch Spectrum Twente. We werken dus al 12 jaar zeer vruchtbaar samen en de cursisten zijn erg enthousiast. Binnenkort geven we onze 50e training. Bij evaluaties scoort Yvon gemiddeld 8,4 . Ik hoop nog jaren met Yvon samen te kunnen werken.

Roel Schimmel Donatiecoördinator Medisch Spectrum Twente