Organisatieontwikkeling

Organisaties zijn altijd in beweging en in ontwikkeling. Sta daarom regelmatig stil bij de volgende vragen: Sluiten wij aan op wat de markt vraagt? Zijn onze klanten nog tevreden?

Organisatieontwikkeling

Zijn wij een goede werkgever en weten we medewerkers te boeien en te binden? Kunnen we de vacatures goed invullen? Blijven medewerkers graag bij ons werken? Passen de structuur en cultuur nog bij onze visie en koers? Investeren we in leiderschap? Past de stijl van leidinggeven bij de kernwaarden van de organisatie? Hoe is onze marktpositie? Is het slim om strategische samenwerking aan te gaan met andere partijen? Zijn wij voorbereid op de toekomst?

Wij helpen je bij het monitoren van deze vragen en bij het implementeren van verbeteringen. Onze interventies vergroten het verandervermogen en brengen mensen in beweging, vanuit het motto “Mensen willen wel veranderen maar niet veranderd worden”.

Ik wil een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat dit voor mijn organisatie kan betekenen

yvon van time-out

Ervaringen van anderen

Geofox-Lexmond heeft meerdere malen plezierig en succesvol samengewerkt met Yvon van Leeuwen van Time-Out. De samenwerking richtte zich op thema’s als leiderschap, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Naast de deskundige en pragmatische aanpak en adviezen van Yvon en haar collega’s konden wij daarbij telkens rekenen op een grote dosis inlevingsvermogen. De specifieke signatuur en cultuur van onze organisatie vraagt namelijk op vele onderwerpen om een op maat gesneden ontwerp en aanpak. Juist die maatwerkbenadering, naar mijn overtuiging de kracht van Time-Out, heeft gezorgd voor een positieve bijdrage aan de transitie van onze onderneming!

Boudewijn ter Haar Algemeen directeur Geofoxx

Graag schrijf ik een aanbeveling voor Yvon van Leeuwen die ik al ken sinds onze studietijd bij Psychologie aan de Radboud Universiteit, Nijmegen. We delen onze interesse in mens en arbeid en houden ons bezig met vraagstukken als: Hoe kunnen organisaties goed functioneren door medewerkers gezond, bevlogen en met plezier te laten werken? Hoe blijven medewerkers duurzaam inzetbaar en actief participeren in de samenleving? We werken in elkaars verlengde als netwerkpartners en passen kennis en inzicht, welke verkregen zijn door wetenschappelijk onderzoek, toe in de praktijk. Ik ken Yvon als een enthousiaste, betrokken en betrouwbare netwerkcollega. Ze is een bruggenbouwer, schakelt snel op verschillende niveau’s in de organisatie. Ze zet mensen in beweging op een prettige manier. Ik kan haar van harte aanbevelen als adviseur.

Prof. dr. Beatrice van der Heijden Head of Department Strategic HRM en Full professor of Strategic HRM, Radboud University Nijmegen